Translate

måndag 24 juli 2017

CASology

Nu gör jag ett försök till med CASkort (clean and simple). Min vän Anna är med i designteamet där nu, så välförtjänt och hon lockar mig alltid att hänga med. CASology alltså och denna veckan är det denna utmaning.Tja, inte så mycket att säga om den, jag har lite svårt för det där enkla.

Jag visar också födelsedagskortet jag gjorde till kusin Gun och Göran. 


Papper från Kaisercraft DayDreamer. Jag ville ha ett foto på dom båda och det är så svårt att leta i mina bilder för att hitta. Jag tycker ändå att jag gör album i externa hårddiskar så bra som möjligt, men att hitta just personbilder eller särskilda miljöer är så tidskrävande. Men det är väl så det får vara. Det fick bli en bild från deras bröllop när de var unga som jag hittade på Facebook.

6 kommentarer:

 1. ÅÅÅÅHHH !!! Såååå SNYGGA kort, båda två!!! Och du gör mig så glad som hänger med mig och skapar <3 Ditt diamantkort är bara alldeles tokläckert !!! Tusen tack för att du delar med dig hos oss på CASology!!! Kram Anna >#

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men, tack Anna, du är alltid så snäll mot mig! Kram

   Radera
 2. This will definitely make the receiver feel so special! Gorgeous card!
  Thanks for joining us at CASology!

  SvaraRadera
 3. Hello Christel!! Such a great card. I love all of the layers and textures. Nicely done. Thank you so much for playing with us this week at CASology.

  SvaraRadera