torsdag 13 juli 2017

Hemma

Vi gick in till dukat frukostbord idag igen, så gott och trevligt. Direkt efter frukost sa vi hej till Mats och Anna-Lena och körde hemåt. Vi skulle lämna en sak till Haralds bror Johan i Askim så det blev lite omväg.


Idag var det äntligen sol, lite hånfullt känns det som. Vi körde ner till ställplatsen i Höganäs hamn för att tömma toa och gråvatten och där satt alla i sina utemöbler i solen. Det är inte många gånger vi gjort det under de 4 och en halv veckor vi varit borta. Väl hemma tog vi först en fika på balkongen, en aning för varmt där haha! Därefter var det tömning av bilen och jag satte igång tvätt, det var turligt nog ledigt i tvättstugan.


Då är Bosse hemma på sin parkeringsplats igen.


Balkongen behöver städas, eller vad tycks?


Den lilla inköpta renen kom på plats!


Jag gjorde Mozzarellafylld falukorv till middag med potatis i fryern. Vi hade tagit med oss den, men inte använt den en enda gång. Det förutsätter ju att vi har el och att vi är ute och det har ju liksom inte varit så. Det var så gott idag.

Vi fick kärt besök av barnbarnet Anna och lille Mathèo. Det var så längesedan jag träffade Mathèo och så stor han blivit! En så go liten gosse som är så nöjd och glad.


Imorgon ska jag försöka göra en liten sammanställning av vår tur till Nordkap.

4 kommentarer:

 1. Välkomna hem! Så go den lille ser ut och så fin Anna är, ja ja ja du och Harald är ju också fina. Kramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ulla! Vi har passerat den där finadatumen haha! Kram

   Radera
 2. Välkommen hem som sagt!! Finfrämnande ♥️ Ja det blir lite stök när man kommer hem men det fixar ju du plättlätt!! Kram 💚💚💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Plättlätt haha! Kram

   Radera