torsdag 13 juli 2017

Partille

Vi blev bjudna på fin frukost igår, det var längesedan vi åt det vid ett stort dukat bord. Bara att glida in som hotellgäster. Tack! Vi körde iväg till min bästa scrapbookingbutik, CiliinPapers i Göteborg. Där fick jag gå och kolla hur länge somhelst och det blev länge och inköpen många. Nu längtar jag efter att få scrappa igen.

Vi var bjudna på grillning hos vännerna Mats och Anna-Lena i Partille kl 16 och hade lite tid över. Vi körde mot Partille och parkerade vid en skog för en promenad. Det blev inte riktigt det vi trodde, men en välbehövlig promenad iallafall.

Vidare till Mats och Anna-Lena, vi träffade Mats 1995 under en eskadersegling till England och sedan dess har vi alltid hållit kontakten på olika sätt. Nu var de precis hemkomna från Grekland där de har sin nuvarande båt. Vi grillade och åt god mat ute på deras altan, solen ville äntligen visa sig och det var så skönt och trevligt. 


Här står vi bra på deras garageuppfart.

Någon helg framöver skulle de på en slangbelletävling och Mats övade. Vi fick också prova, det var inte så lätt.


Grillat är gott!Gott till efterrätt också, vi fick verkligen de där jordgubbarna som vi längtade efter hela tiden i Norge.


Deras fina jukebox, massor av bra skivor också.
Mycket snack blir det och det var ganska sent innan vi kom i säng. Det är så roligt att kunna hälsa på varandra sådär och att ha sitt hem med sig.

4 kommentarer:

 1. Ni verkar ha skaffat er många vänner på era seglingar världen över. Måste vara kul för er att kunna besöka dem nu när ni är med husbil!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det har vi och det är alltid så roligt att få möjlighet att träffas. Husbil är bra!

   Radera
 2. Härligt att bli bjudna på god frukost hos fina vänner!! Och gott med grillat!! Och tack för visning av CiLi!!! ♥️ Kram 💚💚💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja helt underbart och gå och få känna på allt i butiken!

   Radera