onsdag 2 november 2016

Göteborg

Igår körde vi till Göteborg med husbilen, jätteroligt att vara på färd igen. Harald hade tittat på en husbil hos Hymer i Göteborg och ville titta på den. Jag har ju skrivit det förut, det är bara en sak som vi inte är riktigt nöjda med och det är tvärbädden och vi hade, precis som vanligt, varit lite för snabba med att bestämma oss när vi köpte Bosse. Vi tittade och blev botade, vi behåller Bosse. Bilen vi tittade på var jättefin, men inte priset.

Det är detta vi trånar efter.Dom tittade på vår bil och vi fick vänta länge på vad vi skulle behöva betala emellan. Sedan presenterade dom ett märkligt förfarande, de hade pratat med sin chef och fått veta att dom hade satt för lågt pris på bilen (som varit ute en lång tid) och nu skulle dom ändra det i annonseringen! Förtroendet för Hymer i Göteborg sjönk en aning. Tack och adjö!


Därefter fick jag frossa hos CiliInPapers, scrapbookingbutiken i Göteborg. 

Vi körde vidare ut till Björkö för att hälsa på våra vänner där. Då fick vi en liten färjetur ut till Björkö.


Vi körde ner till hamnen där det finns ställplatser. Nu var det inte riktigt ledigt där bland alla båtar som stod på land, annars en jättefin ställplats. Vi stannade och tog en fika och insöp lite hav och skärgård.
Vi körde därifrån och upp till våra vänner Tommy och Birgitta och kunde stå på en liten parkering de har utanför sitt bostadsområde.


Vi tog en promenad i den innan solen gick ner. Skönt, men det är verkligen höst.
Märkliga träd som "snor" en sten.


Vi fick god mat och mycket prat, vi konstaterade att det var två år sedan vi träffades sist. Vad tiden går fort. Denna förrätten är så god, salladsfat med valnötter, getost, honung och ett rostat litet bröd.


Till huvudrätt en klassisk Flygande Jacob, vad det är gott, ibland glömmer man bort dom där goda rätterna bara för att det är roligare att prova nya.


Vi hade en härlig kväll tillsammans och massor att prata om. Vid midnatt gick vi ner till Bosse, 9 grader varmt i bilen, men vi fick snabbt upp värmen och sov jättegott.


Hallonpannacotta med vildhallon från Björkö, mums. Tack för allt gott och trevligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar