Translate

onsdag 23 november 2016

Höst

Hösten är inte min bästa årstid, jag blir nedstämd och varje år börjar jag fundera på varför jag inte känner mig glad och energifylld. Då kommer jag på att det är mitten av november och att det faktiskt är likadant varje år fast jag glömmer bort det. Det går över igen det vet jag så det är bara att stå ut. Imorse satt jag och övervägde om jag skulle ge mig av till Friskis & Svettis, så det tar emot..... Till slut ringde jag dit istället och bokade en instruktörstid så att jag kan träna själv när jag vill. Jag fick tid den 1 december så nu väntar jag tills dess, det blir nog bra. Jag tog en promenad istället, bättre för mina egna tankar.







Jag skötte ett uppdrag innan jag kom hem och i eftermiddag körde Harald barnbarnet Amanda på hennes ridning på Söderåsen och jag blev hemma. Jag fick gjort en del som legat, bl a räkenskaperna för Fotoklubben, så skönt det känns. 

2 kommentarer:

  1. Ja du så där känner man ibland ❤️ Duktiga du som lyssnar på dig själv och tog en ny väg med träningen. Du är så trägen ändå ned dina promenader ju!! Fina foton trots grå höst. Och heja dig som jobbade undan lite , du gör det så bra. Tänk om vi kunnat ta en fika och prata lite....❤️ Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja det hade varit så härligt, det skulle jag önska mig! Kram

      Radera