torsdag 3 november 2016

Ullared och hemma igen

Det var minusgrader i Göteborg imorse, men det fungerade ändå bra i husbilen. Samtidigt känns det ändå så att det är dags att Bosse får vila över vintern nu.


När vi lämnat bror Johan och Karina körde vi inom Varberg och kollade två andra husbilar. Inte Hymerbilar denna gången, fina ändå båda två, men resultatet var nerslående här också så nu har vi tittat klart. Vi kör vidare med Bosse.


Nästa mål var Ullared. Det är inte bästa veckan precis, höstlov och massor av folk. Jag blev rätt trött på det, gav upp utan att ha gått igenom det jag skulle. Gekås är helt galet ibland och det är faktiskt rätt jobbigt när det inte går att komma fram med vagnen, barn som skriker och människor som rotar överallt.Vi kom väl hem igen trots mörker och regn. Det var mysigt att sätta sig i en varm lägenhet, dricka en kopp kaffe med en smörgås med nyköpt julost.

4 kommentarer:

 1. Borta bra men hemma bäst! Åtminstone den här årstiden. Det har snöat lite i Växjö inatt läste vi. Här är det fortfarande sommartemperaturer, peppar peppar.... Ha det bra i stugvärmen. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, visst är det så! Ja, nu är det inte så bra väder här hemma så stanna, men det är ju inte vädret som gör att man längtar hem ibland! Kram

   Radera
 2. Du fick din ost i alla fall! Välkomna hem till Höganäs!

  SvaraRadera