tisdag 29 november 2016

Julklappsinköp

Julklappsinköpen har startat. Vi har dragit in på klapparna och ger bara barnen (och dom är ju inte så få), men så har vi julklappsspel istället. Det är nästan svårare att hitta klappar till detta eftersom de ska passa till alla. Dessutom ska vi ha julklappsspel till tre kvällar. Jag vill försöka köpa allt i Höganäs för att gynna handeln här, får se hur det går.


Jag kombinerade med en promenad och fick syn på Höganäs nyaste julstjärna vid det nya busstorget. Den kommer nog bättre till sin rätt när den är tänd, en det får jag ta en annan dag.


Här handlade jag lite idag. Sedan promenerade jag via sonens hus för att kolla den pågående tillbyggnaden. Det blir jättefint, ingen var hemma så jag fotade bara.Serveringsbord för fåglarna kanske?


Känns lite fel haha!

Hemkommen var det gott med mat, idag hade vi Isterband med potatismos och rödbetor. Gott!


2 kommentarer:

  1. Det blir så otroligt snyggt deras hus!!! Vilka fönster !! Läckert! Ja du dessa julklappar....alla har ju allt redan, hihi! Om man inte scrappar då vill säga, då villhöver man ju något nytt varje dag nästan 😜 Ser ju till och med gott ut med isterband när ni lagar det💚 Ha en bra dag!! Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja varför scrappar inte fler? Kan det bero på att man behöver så mycket saker? Just nu behöver jag en Big Shot eller liknande! Kram

      Radera