Translate

tisdag 29 november 2016

Scrap Our Stash

Lite i sista stund gjorde jag en tolkning av Scrap Our Stash novemberskiss som även innehåller lite andra saker att förhålla sig till där man ska använda minst en sak från de 3 listorna.  De har alltid så roliga utmaningar.



Från listan har jag använt grå nyanser, en hashtag och card, två st som ligger under foton som är på mina barnbarnsbarn. Vit CS som jag stämplat på med en stencil och även stänkt med grå mist. Mönsterpapper från Crate Paper, dekorationerna har jag glömt, men tror att de är från Bella. 

8 kommentarer:

  1. Där satt den!!!! Som en smäck bara !! Galet tokläcker, ja du ser jag får liksom uppfinna fler superlativ än dom vanliga för dom har snart tagit slut 💚 Egentligen hade det räckt med ett ord... PERFEKT!!! Men det är ju inte riktigt jag att fatta mig kort...😃 Tack för underbar input!!! KRAAM Anna 💚

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack, vad du alltid är gullig mot mig! Just nu är det så roligt vid scrapbordet, skulle kunna sitta där hela dagarna! Ha en fin dag! Kram

      Radera
  2. Love your layout!! Thanks for playing along with us at the Scrap Our Stash Bolg!

    SvaraRadera
  3. What a pretty page. Love the details and awesome sketch take. Thanks so much for your entry in our SOS challenge. Do come again. Huggies!

    SvaraRadera
  4. Thanks for nice words Rachelle!

    SvaraRadera