Translate

fredag 7 december 2018

Fredag

En dag då jag ville hinna fixa en del saker, jag började med en promenad för att lämna lite saker med en god julönskan. Haralds syster Karin och Dan var inte hemma så jag fortsatte till hans andra syster Inger och Peter. De har precis flyttat från sitt hus till en nybyggd bostadsrätt och det var så kul att se.


Det är inget inspirerande väder precis, grått, milt och trist.


En vacker rot iallafall.


Här bor nu Inger och Peter i en BoKloklägenhet. En jättefin lägenhet med en perfekt planlösning och allt nytt och fint. Lite avis blir jag allt, så roligt det hade varit att få vara med om det.


Lycka till!
Jag fortsatte till barnbarnet Rasmus och Carro för att se hur det går med deras hus. De var inte hemma, bara en hantverkare som släppte in mig. Framåt går det fast inte så fort haha! Jag fick läsa på facebook igår att de ska ha barn i maj. Jätteroligt för dem, för min del blir det sjunde barnbarnsbarnet. Spännande.
Resten av dagen gick åt till att fixa annat hemma och att packa inför vår resa imorgon. Det blir svårare och svårare att packa för varje år och något tar lite emot. Men jag vet ju att det släpper bara vi kommer iväg.


Som vanligt hoppas jag att det fungerar att uppdatera bloggen, vi får väl se!

4 kommentarer:

  1. Ha en go och avkopplande semester! ☀️☀️☀️

    SvaraRadera
  2. Tack Ulla, vi ska försöka, KRAM!

    SvaraRadera
  3. Ha det bäst och njut i solen! ☉ kram

    SvaraRadera
  4. Vad spännande med en bäbis i familjen igen!! Glädje!! Och ha det nu så underbart på resan!! Kram

    SvaraRadera