Translate

lördag 22 december 2018

Lite snö

Imorse var det en glad överraskning att komma upp och se lite snö på marken, inte mycket, men tillräckligt för att få lite annat ljus.


Jag har varit trött efter gårdagens julfirande och har tagit det lugnt hela dagen. Jag provade att gå en liten kort promenad och det gick bra, jag kommer säkert igen! Igårmorse ringde jag vårdcentralen för att fråga om jag behövde lämna prov ang min mage. De menade att jag inte behövde det om jag inte var mycket sjukare med både diarréer, kräkningar och hög feber. Jag skulle bara ta det lugnt med julmaten! Ja, då kunde jag lämna det och bara acceptera att det kommer att ta tid och jag behöver inte isoleras haha!






Det var ett så vackert ljus idag.




Igår fick vi tips av Andreas och Ulle om ett slags potatisgratäng i form av puckar som finns på Lidl. Harald var och handlade lite och dessa provade vi till middag idag tillsammans med överblivna Grönpepparbiffar.  De ska finnas med olika blandningar, men idag fanns bara dessa med broccoli. De var så goda och vi kommer verkligen att köpa dessa fler gånger.


Efter maten fick vi besök av Haralds syster Inger som kom med egengjorda Mozartkulor till Harald. Hon är snäll hon, hans andra syster Karin lämnade norsk julekaka till honom tidigare, de tänker på sin bror!


Jag gick sedan på Julkonsert i kyrkan. När vi var i Hurghada så spelades det julmusik överallt på hotellet och då bestämde jag mig för att jag måste nog gå i kyrkan och lyssna på musiken, ibland har jag också en sådan längtan efter lugnet som kommer i kyrkbänken.


Det var precis så vackert som jag föreställde mig och jag var så glad över att jag gick dit. 

2 kommentarer:

  1. Vilka bilder!! Så vackert! Hoppas du är piggare idag. Bra att du tar dig tid till lite lugn och ro också❤️ Tänker på dig och er!! Kram

    SvaraRadera