Translate

tisdag 18 december 2018

Vårdcentralen

Imorse var jag inte ett dugg bättre mer än att diarrén hade upphört, inte magsmärtorna. Huvudet tjöt och pulserade och knivarna högg i öronen. Jag ringde vårdcentralen, står inte ut med detta. Först till sjuksköterskan men hon fixade en läkartid till mig. Jag har svullnad slemhinnor överallt och något fel på örontrumpeten i båda öronen samt en blödning på en av trumhinnorna. Jag ska ta olika sorters nässprayer, det kommer att ta tid, men läker så småningom. Ja också har jag magsjuka också, men har tagit tabletter mot diarrén. Det ska jag absolut inte, skiten ska ut sa läkaren.

Nu får det verkligen vara slutsnorklat för mig, jag har fått problem med öronen förr och hade med mig öronproppar. I min iver där på båten glömde jag propparna, jag kom på det efteråt och var så arg på mig själv. Resten av tiden hade jag iallafall propparna, men då var det nog redan kört. Sedan har ju förkylningen gjort det värre. Det känns lite sorgligt just nu.

I samband med vårdcentralen och apoteket cyklade jag också till Bokhandeln för att byta bok och fick också köpt lite julklappar. Sedan satt jag där och blev serverad en cappuccino medan de slog in mina julklappar. Vi har den bästa bokhandeln i Höganäs.



Tillbaka hemma gjorde Harald middagen och för första gången åt jag med god aptit. Jag fick sota för det sedan med magsmärtor, men det var så gott.


Nu ska jag bara ta det lugnt, försöka få ihop resten av klapparna och bli frisk igen. Jag orkar ju ingenting och har inte ens lust att scrappa.

6 kommentarer:

  1. Tråkigt att höra att du är så dålig. Du får krya på dig så du vara med och fira jul. Jag skickar några "kryapådigkramar" Gun

    SvaraRadera
  2. Fy då❤️ Vilket elände!!! Jag lider med dig. Nu får vi tro att det vänder, och detsnabbt!! Stor stor krya på KRAAAAAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hoppas, men just nu ser det mörkt ut.... Kram

      Radera
  3. Förnuftigt beslut att ta det lugnt och fixa klapparna och bli frisk. Julen kommer även om du inte kan göra allt du brukar och det blir lika bra ändå. Ta det lugnt bara det kommer ej jul till nästa år. Kramar till er båda!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja fast tråkigt är det och det känns inte som jul! Kram

      Radera