Translate

torsdag 20 december 2018

Lite bättre

Ikväll känner jag mig för första gången en aning bättre så jag tror det går på rätt håll iallafall. Jag har dock ingen ork och inte mycket lust till någonting. Ikväll skulle vi varit hos goda vänner i Helsingborg på JulAW men fick lämna återbud, tråkigt. Igår cyklade jag ut för att köpa de sista julklapparna, det var jobbigt, jag var definitivt en trafikfara, så fort jag vände på huvudet snurrade allt. Jag var så glad när jag kom hem. Jag hade egentligen ett uppdrag, men fick sjukanmäla mig haha!


Jag var på Outleten och besökte butiken Savannah som jag försökt med tidigare. Fina saker i återbrukat glas, keramik och lite annat. Jag köpte inte något, prisklasserna var inte för mina julklappar, men kanske en annan gång. På Iittala däremot fick jag tag på det jag ville så direkt hem igen. 


Idag har jag hållit mig inne och bara gått och mysstädat. Julgranen hängdes upp och de få tomtarna placerades ut. Det blir jul i vår lägenhet även detta år. Jag köper någon liten sak varje jul och i år är det en liten uggla i rosa och silver att hänga i granen. Här blev det en diskussion minsann, Harald tycker det ska vara traditionella färger, helst rött och andra färger passar inte alls tycker han. "En ska hålla på traditionerna", det tycker inte jag, in med nytt bara! Allt jag gör går dock i ultrarapid och allt det där jag ville göra i köket får vara. Julklapparna blev nästan klara, inslagna, skrivna och uppsorterade efter familjerna. Numera köper vi bara julklappar till barnen under 20 år (16 st) också har vi julklappsspel á 100 kr/per person i tre olika familjegrupper. Julklapparna till barnen ligger på 100-150 kr så det blir inga dyra saker, men för oss med våra minipensioner blir det ju en kostnad. Även om det inte är mycket så vill jag gärna ha en tanke bakom paketet, jag tycker det är det som är julen, att vi tänker på varandra och inte bara köper för att det så ska vara. 


Julklapparna fick en stund under granen haha!


Harald skulle till Aleris ögonmottagning i Ängelholm idag och han körde själv och det gick bra. Det är mycket bättre nu med hans misslyckade öga, men han ska följas upp en gång till.


Nu är det fullt av ljus både inne och ute och det känns så bra ikväll. 
Jag trodde att jag skulle gå omkring och styla med min solbränna, men jag fick tji, jag vill helst bara gona in mig i soffan med tända ljus och gott kaffe.

2 kommentarer:

  1. Så trist att orken tryter❤️ Men du kämpar tappert ändå tycker jag, cyklar och grejar! Men du så fint ni har det, och njut nu och gona dig med ditt kaffe. Många varma kramar Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, det ordnar sig ju alltid, men tålamod är inte min bästa gren! Kram

      Radera