Translate

fredag 21 december 2018

Lästa böcker

Jag fick läst lite mer när jag var på resan, hemma är det alltid så mycket som konkurrerar. Det är roligt att vara med i Bokhandelns bokklubb, det sporrar att läsa nyutkomna böcker.


Den här läste jag precis klart innan vi reste, en sån där mysig berättelse som en bara njuter av, det verkliga livet med alla sorger och drömmar.


Det här är en berättelse från USA om adoptioner när barnen i stort sett stals från sina föräldrar. En historia som jag inte hade en aning om förekom på 40- och 50-talet. En spännande bok där kapiteln skiftar mellan en flickas berättelse i dåtid till en kvinnas berättelse om sitt sökande efter sin farmors öde.


Jag får bara hämta en bok i taget från årets bokklubb men jag fick ta böcker från förra årets och dessa två är från denna. Denna boken Grace är en mycket speciell historia om en mans oförmåga att hantera sitt liv, han har drömmar som slår in och detta präglar hela hans liv. Sorgligt det hela, ett fantastiskt språk och gripande på något sätt.


Emelie Schepp är en av de nyare deckarförfattarna och denna är riktigt spännande och lättläst. Det är lätt att uppslukas och inget kan tas för givet.

Nu har jag hämtat en ny bok, men ännu inte börjat på den.

2 kommentarer:

  1. Heja dig!! Vad du är produktiv i ditt läsande! När jag blir stor ska jag också läsa!!😍😍😍

    SvaraRadera