Translate

torsdag 31 mars 2016

Kära besök

Vattenpilates i förmiddags, jösses jag har ju fullt upp med allt detta, ni vet, pensionärer har svårt när det blir mer än en sak om dagen! Hem som sjutton, ner i tvättstugan och då hade redan första besöket anlänt. Barnbarnet Ellinor kom med sin dotter Evy, åh vad roligt att få se henne igen. Nu är hon 6 månader gammal och sitter stadigt med rak rygg.


Dom bor ju i Dusseldorf i Tyskland och är på besök i Malmö. Ellinor och Evy åkte upp till Höganäs bara över dagen. Den roliga nyheten som jag vetat ett tag är att de nu flyttar tillbaka hem till Sverige. De har köpt hus i Bunkeflostrand lite söder om Malmö och får tillträde i mitten av maj. De ska bo några veckor i Höganäs innan de får helt tillträde till huset. Det är så roligt att de kommer lite närmare och vi får möjlighet att träffas lite oftare.




Visst är hon helt bedårande även om jag såklart är partisk.

Efter en stund kom Hanna med kusinerna Alva och Alice. Härligt att se dom tillsammans.





Det blev en härlig fika tillsammans.



Alice sjöng för Evy, det var populärt.


Vi tog en promenad tillsammans, Hanna hade ett ärende och jag tog hand om töserna. Då blir det inget fotat. Jag fick upp dom i den stora båten på lekplatsen för att åka rutchkanan, det blev lite kaos, Alva ångrade sig och jag fick kliva upp. Det är högt och brant...... Jag gör inte om det haha!


Tillbaka hemma och då kom Hanna tillbaka med pappa Jonathan. Evy längtade nog efter att få vara med och busa med morbror.


Vad glad jag är att få vara med om alla dessa barn och även de som börjar bli vuxna och är vuxna! Men jag ska inte förneka att jag numera blir en aning trött och snurrig.

Jag avslutar som vanligt med en layout. För ett tag sedan blev jag inspirerad av min scrapvän Annas gröna layout och tänkte att nu är det verkligen dags med gröna layouter. Denna är till The Memory Nest och deras första skiss denna månaden.



Alltså är dom inte fula så känns dom lite galna. Vit CS med lite mist, cirklar av papper från Studio Callico, washitejp och lite annat. Personen på fotot känns kanske igen..... 

10 kommentarer:

  1. Vilken härlig dag du haft. Hann du tvätta?? Det kommer en ny dag imorgon och då kan du göra allt du inte hann idag om inte något roligare dyker upp. Njut av varje dag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jodå, blev klar till slut, men ingen fara, vi har gott om tvättider! Visst försöker vi eller hur? Kram

      Radera
  2. Åhhh....vilken härlig och intensiv dag du haft!!!! Underbart att bi har så fin gemenskap ♡ Man blir glad bara av att se på bilderna. Glad blir jag också av din härliga gröna layout! En klurig skiss(för mig iallafall ) som du tolkat så bra.Den remsan med flamingos är bara så cool!! Och fotot på dig är så fint! Tack för lite glädje så här på morgonen ♡ KRAM :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja jag blir så glad om jag kan glädja någon en liten smula. Kram

      Radera
  3. Ser ut att ni har haft en härligt mysig dag och vilka härliga bilder på de små. Glädjen lyser ur ögonen på tvillingarna när de prata/sjunger med Evy. Jag håller med dig att Evy är jättesöt och det är ju Alva och Alice också. Det blev en riktig lekdag för dig och när barnen åkt hem så finns ju tvätten kvar för den försvinner ju inte. Kram till er och nu skall jag få krama mitt ena barnbarn, Clara, som vi har varje fredag. Ha en go helg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Hoppas att du haft en fin dag med Clara, det har ju varit ett fantastiskt fint väder! Kram

      Radera
  4. What gorgeous photos of your grandchildren - no doubt going to be scrapped at some point in the future! Loving your fresh greens and how you've used the sketch. Thanks for playing at The Memory Nest.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Thank you, oh yes, I need many photos!

      Radera
  5. Great pictures, totally adore my grands too!! Love the shade of green you used, and fun embellishments, great page! Thanks for joining us at The memory Nest!

    SvaraRadera
  6. LOVE your take on the sketch!! Those greens are so pretty!! Adorable little gals!! Thanks for sharing and for playing along with tMN!! I hope you will join us again soon!!

    SvaraRadera