Translate

lördag 5 mars 2016

Swanson

En riktig utflyktsdag idag, vi körde tidigt till Osby för att besöka Swansons Amerikadag. Jag vill gärna resa till Amerikanska västkusten, men vi är inte riktigt överens där, jag och Harald. Vi får väl se vad som händer efter denna dagen. Vi åkte tidigt för att vara där när de öppnade och då kom vi alldeles för tidigt, det blev lite fel där. Vi skulle hälsa på min kusin Naiva och hennes make Roland också, de bor grannar med Swanson och då började vi med förmiddagskaffe hos dom.
När det blev dags att gå ner var det redan en kö av människor.


En lite senare bild, då var det ingen kö.

Vi samlade på oss en massa kataloger, massor av delstater var på plats och gjorde reklam för sin del av det stora landet.








Vi besökte två föredrag, ett om Västra USA och ett om att köra bil i USA, intressanta båda två.




Musik var det också på flera ställen, bl a spelade Wizex (?), dom är från Osby fick vi veta.




Lite Amerikakänsla fick vi.


Vi avslutade dagen med att bli bjudna på middag hos Naiva och Roland. Så gott och så roligt att träffa dom. Dom fyller båda 84 år i år och är så pigga och engagerade i mycket.


Jag har ingen layout idag, men hittade en gammal som jag gjorde 2010 eller 2011, det har hänt en del sedan dess med mina layouter.


Jag var brudnäbb när Naiva och Roland gifte sig 1954.

6 kommentarer:

  1. En av de finaste resor vi gjort är en bilsemester från San Francisco utefter Stilla Havskusten till Los Angeles o Las Vegas. Så vackert, roligt o massor m upplevelser. Vi bokade hotell allt eftersom (med hjälp av Swanssons resekatalog). Rekommenderas. Maj-Lis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, roligt att höra, jag läser högt för Harald haha!

      Radera
  2. Wow vilken dag ni varit på, massor med information och inspiration!! Klart ni ska åka, ni hade väl släkt där? Härligt att ni fick träffa din kusin och hennes man på lite fika och mat. Ni är visst sådär pigga och i farten i din släkt :)
    Och ett kärt minne med en söt liten tjej som brudnäbb!! Ja visst förändras våra alster med tiden och det är väl det som är roligt att det är liv i det, som utvecklas. Glada färger redan å iallafall :) Vad roligt att få se!! Tack!! KRAM Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, Harald har många kusiner där, men det är han som håller i bromsen så vi får se. Det är riktigt kul att någon gång gå tillbaka märkte jag, jag har alla liggande i mappar i ett separat minne. Jag ska nog göra det ibland när det passar. Tack för dina ord Anna, kram

      Radera
  3. Älskar USA:s västkust. Gjort samma resa som Maj-Lis ovan två gånger och kan göra om den fler gånger. Vi har gjort resorna själva med sonen som guide. O vad jag längtar. Hoppas ni kommer iväg.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vi får väl se, du brukar ju träffa Harald ibland? Berätta för honom haha! Kram

      Radera