Translate

torsdag 10 mars 2016

Torsdag

Det svåraste med bloggen är att hitta på bra rubriker varje dag, ibland står det helt stilla i huvudet. Det är då jag smäller till med dagens namn. Vattenpilates idag, lite trögt att komma iväg, men sedan är det skönt. Jag lär mig var jag har kroppsdelarna och att använda musklerna för att hålla styr på kroppen. Jag har problem med höfterna och gör alldeles fel så det är nyttigt. Ett härligt vårväder idag, riktigt skönt, jag skulle handla så det blev tyvärr ingen promenad, men jag tog den senare. Vi ska ha gäster i helgen och jag började lite idag med förberedelser.


Det är mycket påsk i butikerna redan, men påsken är ju tidig i år.


Det här ska bli till en förrätt. Ni får vänta till lördag med resultatet.


Det här ska bli garnityr till huvudrätten. Jag förberedde även lite till efterrätten. Jag älskar att laga mat till fest, vardagsmaten är inte lika rolig.

Det blev en sen promenad, en kort en, men det var så vackert och skönt och solen höll på att gå ner.




Våra flytbryggor är helt borta nu.



Jag har gjort en layout till Let´s Get Sketch och deras veckoskiss. En jättefin skiss med trianglar som jag gillar att scrappa med. Ändå hade jag sådana problem att få till det. Jösses, vad jag klippte trianglar, bytte foto och började om, ibland bara går det inte.



Till slut blev det maken som får vara med idag, vit CS med mistfärg, trianglar i papper från American Kraft och Studio Callico. Maskinsöm runt trianglarna. När jag ser den här så är den rörig, ingen balans alls i valet av papper. Men, ett underbart foto på Harald på Malta. Vi var där två år på rad med vår båt och jag tror detta var 2012. Goda minnen!

12 kommentarer:

  1. Love your take on the sketch and the colours are perfect with the photo. Thanks for joining in at Let's Get Sketchy.

    SvaraRadera
  2. Ja mig hade du ju redan vid trianglarna :-) Tok härliga färger och bakgrunden med mist = gillar! Bara osar sommar ♡ Me like!!! Underbara foton från hamnen dessutom, det är sommar känsla även där!!! Har det rätt gott här vi också faktiskt :-) Om jag hinner ikväll så bjuder jag på ett kort som jag hade gjort tidigare :-) Det märks :-) Ser fram emot att få se maten i sin helhet sen! KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla, en sån där som jag inte själv är nöjd med, det är något som stör, men fotot gillar jag haha! Idag har det varit riktig vår här hos oss, det låter bra att också ni har det härligt! Kram

      Radera
  3. Love your sketch so much!Thanks for joining us at LGS!

    SvaraRadera
  4. Beautiful page. Love what you did with thw sketch. thanks for playing at LGS.

    SvaraRadera
  5. Love your take, the colors WoW, thanks for joining us at LGS!!

    SvaraRadera
  6. Gorgeous page!!!!Thank you for joining us @LGS!

    SvaraRadera
  7. Vilket härligt foto! Man längtar till sommaren nu... Och en underbar tolkning av LGS utmaning som vanligt!! Det är så roligt att du vill vara med så ofta! Jag gillar att titta in här hos dig! :-)

    SvaraRadera
  8. Wonderful page, perfect colors! Thanks for joining us at Lets Get Sketchy :)

    SvaraRadera
  9. Great take on the sketch, thanks so much for joining us here at LGS!

    SvaraRadera