Translate

onsdag 16 mars 2016

Ny cykel

Idag fick jag den, cykeln, så nu kan jag cykla dit jag vill igen. Maj-Lis som jag fick cykeln av levererade den också och jag kunde cykla direkt till Friskis&Svettis.


Den är fullt funktionsduglig, jag ska bara skaffa en cykelkorg, höja styret lite och kanske smörja lite. Tack än en gång!


Ett svettigt pass idag, men jag är så nöjd efteråt. Vädret idag var helt underbart fint, tänk att det varje år är lika härligt när våren kommer med ljuset och värmen. Jag cyklade en extra runda på hemvägen och mötte Harald som var ute på sin promenad.


Här kommer jag! Harald har plockat fram vår andra kamera, en Olympus och har börjat fotografera. Här kommer några fler bilder som han har tagit idag. Nu har jag fått konkurrens!





Idag åt vi middag på balkongen, inte alls fel. Jag hade gjort vår favoritkorvgryta som jag tjatat om tidigare. Jag skulle behöva ha en bättre sökning på min blogg, men jag känner ingen som kan hjälpa mig.


Min layout idag är till Scrap Our Stash Challenge. Det är som brukligt en boksida att inspireras av och det ska också var med något i guld och guldbokstäver.


Jag blev inspirerad av färgerna, hemkänslan och banderollerna.


Vit CS med hjärt- och ruttryck, papper från American Craft och några få dekorationer. Foto med mitt barnbarn Jonathans familj hemma hos dom tillsammans med dotter Mia, farmor i familjen. Trevligt minne tänkte jag eftersom dom nu har målat över sin fondtapet.

12 kommentarer:

  1. Ja det är härlig vår värme även här men ni ser ju mer ut att ha försommar:-) Härligt att du fått en cykel igen!! Bra med goda vänner:-) Du är så duktig att tolka dom där bokomslagen!! Så snyggt och som du säger ett kul minne för dom nu när dom målat över väggen. Får se om jag får lite inspiration och tid till denna. Just idag känns det som att jag nog ska sluta med det här; -) Gick bara SKRÄP!! idag! :-) Tack för allt fint du och nu även Harald bjuder på! KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. NEJ, sluta INTE, du låter som jag haha! Ta en paus några dagar, kanske lite mycket just nu? Barn, jobb, hem, vårhets osv? Tack för dina fina ord till mig, inga krav att kommentera heller även om det är roligt. KRAM

      Radera
    2. Det känns absolut INTE som något krav att kommentera hos dig!! Det är så roligt att "prata" lite såhär då vi inte kan ses på riktigt liksom <3 KRAAM

      Radera
  2. Då är det snart dags för balkongsittning .... !

    SvaraRadera
    Svar
    1. JAAAAAA!!!!! Men, bli frisk först, hostan låter inte bra, kram

      Radera
  3. So beautiful indeed. Love the details, and stash use. Great Sketch take. Thanks for your entry in our Scrap Our Stash Challenge!

    SvaraRadera
  4. The heart banner is beautiful, just like the whole layout! Thanks for playing along with us at Scrap our Stash!!

    SvaraRadera
  5. Beautiful page! Great take on the challenge too! Thanks for playing along with us at SOS x

    SvaraRadera
  6. Åh vilken söt sida Christel! Din vimpel är bedårande!!! Jättefina färger! Tack för att du delar med dig till oss på SOS! Kram Åsa

    ps: en sådan cykel hade jag när jag var ung :-)

    SvaraRadera
  7. Awesome work! Thank you for sharing with Scrap Our Stash!

    SvaraRadera
  8. Beautiful layout. I love how you place your title above those adorable banners. Thanks for joining us at Scrap Our Stash!

    SvaraRadera
  9. What a lovely layout. I love the soft colours. Thank you for joining us at Scrap Our Stash.

    SvaraRadera