Translate

tisdag 29 mars 2016

Träning och uppdrag

Tidig morgon, träning hos sjukgymnasten kl 8, skönt att komma igång igen efter all påskmat.


Mitt sällskap haha!


Jag cyklade hem till sonen Joel för att hämta en tag och sedan till ut till Sportområdet i Lerberget. Jag har fått ett uppdrag, att städa KDFF:s omklädningsrum. Barnbarnet Ebba spelar fotboll där och det är roligt att kunna hjälpa till. Omklädningsrum, toaletter och duschutrymme odyl och det blev städat! Det är nybyggt och allt är fräscht och fint så det är lättstädat.


Hem igen på cykel och efter lunch åkte jag och Harald till Ängelholm. Jag till Kristinas Scrapbooking och Harald till Biltema, vilken bra deal. Scrapbutiken stänger den sista mars så det var i sista minuten jag kom dit och kunde handla på mig en del basvaror. 
Lite papper blev det även om jag inte är så förtjust i deras sortiment.


Det har varit ett härligt vårväder idag om än lite kyligt i vinden. Syster Anita kom och tog en fika på balkongen. Det var i sista minuten, solen gick i moln och vi fick gå in.



Det är tisdag idag, fast det blir en aning rörigt med helgdagarna. Veckans Skiss är en ny skiss alltså.



Mitt bidrag där är denna, vit CS med miststänk och papper från American Craft. Denna gjorde jag innan jag skrev att jag var trött på rosa. Ett äldre foto taget en påsk när barnbarnet Ebba kastas upp i luften av pappa Joel, fotot blev lite mörkt här.

2 kommentarer:

  1. Ja du hade ett trevligt tränings sällskap tycker jag :-) Mysigt med en ute fika även om ni fick gå in:) (Snart får vi iallafall fika lite ihop vi också.) Och vi hade faktiskt nästan +8 vi också utan sol på fm och sedan på em när Arvid sov kom solen så då var det nog riktigt skönt. Jag gillar iallafall din layout,rosa eller inte :-) Tycker det är rätt mycket gult här och det är en härlig kombo med den tuffa rosa. Din tolkning är jätte läcker och fotot är så ljuvligt. Bara utstrålar glädje! Längtar efter att göra en tolkning :-) KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, då har ni nästan samma temperatur som här i Skåne! Tack för din uppmuntran haha, ja gult är en fin färg och kombon med rosa är perfekt, men det gula är bättre för sig själv eller med svart, ja jösses, alla färgkombinationer är ju fina i olika sammanhang och beroende på hur man känner sig. Jag kan aldrig bestämma mig, det är bara grönt som alltid ligger i framkanten haha! Kram

      Radera