Translate

tisdag 1 mars 2016

Vernissage

För nästan ett helt år sedan började Fotoklubben planera för denna utställning på Naturum och då tyckte vi att det var så lång tid före. Nu är vi där helt plötsligt och det har gått så fort. Vår förre ordförande Torsten och gruppen har lagt ner ett jättejobb med detta och det blev så bra.
Innan det var dags hade jag en tidig morgonträning med sjukgymnasten, jag kör ett program på 1,5 timmar och ändå går det jättefort. En härlig start på dagen.
Harald följde med till Naturum för vernissagen, det var roligt. Det är så vackert att köra till Mölle och sedan vidare upp till fyren, då inser jag verkligen hur fint vi bor.


Jag hade som uppgift att fixa lite dricka och tilltugg till vernissagen.



Vår ordförande Thore och tidigare ordförande Torsten som planerat och jobbat med utställningen.


Thore inviger, pratar lite och klipper först en filmrulle och sedan ett Sverigeband.


En av väggarna, det är så många fina foto och alla är till salu. Utställningen pågår nästan i två månader så det är gott om tid om ni vill besöka. 

Det är tisdag och Veckans Skiss. Så här är skissen denna vecka.


Min inspirationslayout är denna.


Vit CS med miststänk och olika mönsterpapper under fotona. I sidan bokstäver och annat.
Jag har ett nytt projekt på gång, tänker göra layouter på våra barnfamiljer som jag ska rama in och som sedan skall stå på tavelhyllor på vår vägg. Idag har vi en stor tavla som jag gjort med våra barnbarn, en den börjar bli gammal och dom klagar över fotona. Den här är den första med Haralds dotter Maria och barnen Kristoffer och Emma.


Denna har vi på väggen idag och ska bytas ut så småningom när alla nya är klara. Jag hoppas det blir bra.

4 kommentarer:

  1. Jag och Anita var också på Naturum och tittade på bilderna, men då hade ni åkt hem. Det var jättefint.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad synd att jag inte visste ni skulle komma, vi åkte hem, närmre halv tre och mötte även Joel som vände när inte vi var där. Kram

      Radera
  2. Härligt att Vernissage dagen blev lyckad :) Ja ni bor verkligen i en vacker bygd!! Din tolkning av skissen är som alltid jättebra!! bokstäverna är så häftiga och läckert med alla lager under dina foton. En rolig idé också att göra familje layouter och rama in. Lite klurig skiss men efter att ha sett din och teamets tolkningar så får man bra tips och idéer som alltid :) Ha det gott kära du!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du, ja det är ju det som är roligt med skisser, funderingarna över hur sjutton jag ska göra med denna? Och alla tolkningar blir ju oftast så olika. Ja, du med en stor familj så får vi försöka tänka ut olika lösningar annars fyller man fort ut hela hemmet med enskilda foto från olika tillfällen och det blir lätt överdrivet och inte så snyggt heller. Å andra sidan så vill jag gärna ha alla familjemedlemmar närvarande så nu får jag se hur detta kan bli. Kram

      Radera