Translate

onsdag 23 mars 2016

Krasslig

Nu vet jag varför det var så trögt igår, jag blev lite magsjuk igårkväll och vad det påverkar hela kroppen. Imorse kände jag mig tvungen att avboka Friskis&Svettis, ville inte ta risken att svimma eller något sådant. Istället provade jag att gå en promenad, det blev inte så långt och jag pausade hemma hos dottern med att stryka. Här är det påsklov nu så det blev en pratstund också.


Penséer i gamla Höganäskrus utanför Retrobutiken.


Jag tog vägen ner om hamnen där Harald börjat båtarbetet. Vattnet sattes på idag så han kunde köra högtryckssprutan.





Rampen ska gjutas om, det är mycket arbete i hamnen nu.


Ny arbetsbåt på plats som ska göra något.

Hemma igen fick jag vila mig vid scrapbordet. Jag gjorde en layout till Scrap the Girls och deras marsskiss.



Jag använde vit CS med miststänk, papper från American Craft, bokstäver i kork som jag sytt med maskinsöm. Jag stansade ut hjärtan i pappret, men det blev inte bra så jag satte sedan dit vita hjärtan som jag sydde med maskin. Älskade knappar, sällan använda nuförtiden, men jag gillar dom. Foto på barnbarnsbarnet Alva.

Sent på eftermiddagen dök dotter Mia med vännen och kollegan Marie upp, dom firade sitt lov och ville ha vin, ingen balkongsittning, för kallt, men soffan blev bra. Några trevliga timmar och till slut kom även Maries make Robert upp.

7 kommentarer:

  1. Balkongsittning utan balkong gick ju alldeles utmärkt! Tack för det😎

    SvaraRadera
  2. Fy då!! inte kul med magsjuka!! Hoppas du mår bättre nu. Klokt att avboka friskis och svettis, inte bra att ta ut dig om du varit dålig. Hade ju inte varit kul om du svimmat eller kräkts där. Ibland måste även DU vila <3 Som alltid en helt ljuvlig LO!! Så fin kombo med blått och brun/kork och tösen är ju så gullig att det inte finns ord!! Så härliga papper det där, jag gjorde en DT LO igår med kamera pappret :) vi valde lika även där ,HaHa!! Nu ska jag skjutsa barna till dagis i påsk maskerad klädsel. Astrid är Elsa ur filmen Frost och Arvid pepparkaka... HaHa!! Så det är väl det närmaste påskkärringar dom kom iår :) Ha en skön dag!! KRAM Anna <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var inte så farligt, redan bättre! Tack för dina fina ord, det är fina papper dom där med härliga färger. Roligt när barnen har egna idéer haha! Kram

      Radera
  3. Lovely colours! Thanks for playing along with STG

    SvaraRadera
  4. What a great take on the sketch. Thanks for playing with us at STG

    SvaraRadera
  5. Looks like you have been busy. Love your layout. Thanks for playing along with Scrap the Girls

    SvaraRadera