Translate

lördag 19 mars 2016

Påskmässa

I helgen är det Påskmässa i Blå hallen i Höganäs. Jag gick först en långpromenad, en fantastiskt väder och jag fick ta av mig jackan och stoppa i ryggsäcken.



Två nya små bryggor är klara vid rampen.



Årets första segelbåt var ute i diset.


Lärkan sjön, jag går mycket hellre här och hör den än på Väla köpcentrum.


Det var fiske också på gång.


Jag träffade en gammal bekant och vi hade sällskap en bit innan vi skildes åt igen.


Jag passerade sonens hus och kollade deras tillbyggnad, jag visste att de inte var hemma. Ser ju bra ut.


Jag gick vidare till Blå Hallen och påskmässan. Hade bara en bit hallumiost med mig hem. Jag tyckte inte att det var så upphetsande där.





När jag kom hem höll Harald på med min cykel, nu är styret höjd en liten bit, en cykelkorg är monterad, nya handtag och lite putsning och oljning. Det senare hade nog inte behövts, men när vi ändå var på gång så. Nu passar den mig, ska bara komma ihåg och lyfta på benen över ramen haha!



Jag ville prova att göra egen ravioli innan vi lämnar tillbaka pastamaskinen så det blev dagens middag.  Jösses vilket kladd och röra i köket. Hela matbordet är belamrat av våra loggböcker och turistbroschyrer så jag hade inte den platsen. Jag rörde till det mesta och till slut tappade jag en hel burk med riven parmesanost upp och ner på golvet. 



Tja, gott, men inte värt allt jobb tycker jag. 


Layouten idag är till Scrap the Boys och deras månadstävling. Denna månaden är det en färgutmaning.



En turkos CS med tryck, mönsterpapper från Studio Callico utom det turkosa trämönstret, det är från Bo Bunny. Maskinsöm och lite olika dekorationer. Ett äldre foto på barnbarnet Rasmus.

2 kommentarer:

  1. Härligt att iallafall läsa om vår värme :-) här har det ömsom snöat och regnat och blåst lite snålt. En glad layout med fina färger som du plockat upp bra ur färg schemat. En massa härliga detaljer. Så snyggt med dom riktigt röda över och under kanterna och maskin sömmen är perfekt ♡ Härlig inspiration som alltid. Hann pyssla lite idag och det kändes faktiskt riktigt bra :-) haha :-) Sov så gott kära du! Kram

    SvaraRadera
  2. Tack, jag gillar själv dom där färgerna, möjligtvis kunde det turkosa vara lite starkare i färgen, jösses vad jag letar papper för att inte tala om dekorationer som passar. Det tar absolut längst tid av allt. Härligt att det känns bra igen för dig, men den där svackan märks ju rakt inte, finns bara hos oss själva antagligen. Kram

    SvaraRadera