Translate

söndag 20 mars 2016

Vilodag

Vila från all motion idag. Istället pyssel för att snart kunna frilägga matbordet från alla papper. Jag nådde inte ända fram. Jag var ju tvungen att även göra en layout som jag påbörjat igår. Den är till Scraphusets marstävling där man ska använda ovala eller runda former. Jag tänkte genast ovala för omväxlings skull och då till familjetavlorna jag ska göra till vår vägg.


Så fick det bli, en familjetavla på vit CS och mönsterpapper från Studio Callico. Utstansade "saker", klippta remsor och sytråd. Foton på Haralds son Fredrik med fru Jessica och deras fyra döttrar.

Vi var bjudna på söndagsbrunch till syster Anita och det var bara att gå över torget.


En gul blomma på torget och gul god dricka när vi kom dit. Det är ju snart påsk!



Vi fick många goda rätter, här bananplättar med blåbär


Ugnsgratinerad brieost med mandel/nötter och honung.



Jättegod avokado med äggula och ost tror jag, finns i sista nr av Buffé, men jag har inte hunnit kolla. Lax och skinka därtill. Och en massa annat smått och gott.


Harald och Anitas vän Rose


Roses man Malte och Anita. En trevlig eftermiddag, tack!


Det har varit fint väder men framåt kvällen kom dimman. Jag promenerade den korta biten till Höganäs Bio.


Där träffade jag dotter Mia och vi såg en helt fantastisk film, Room. En sådan känslostark film, mina tårar flödade och jag kände mig helt utpumpad efteråt, se den om ni har möjlighet.

2 kommentarer:

  1. Oj vilken härlig dag du haft! Innehållsrik och mysig :-) Massa god mat , scrap och bio! En sån fin layout på en fin familj. Så bra sammansatt och en massa härliga detaljer sådär perfekt operfekt som du är så bra på. Så fina papper också. Härligt!!! KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, tack, ja en riktigt härlig dag blev det! Kram

      Radera