Translate

tisdag 22 mars 2016

Träning igen

Det blir inte mycket fotat de dagar jag tränar istället för att promenera. Det finns liksom inga roliga motiv. Siöcrona och sjukgymnast idag redan kl 8, just nu känns det lite trögt och olustigt, jag har plötsligt mer ont överallt, men jag vet ju att det blir så i perioder. Det knäpper och knakar i lederna och jag är livrädd för att få värre skador, men att träna gör det ju inte värre, tvärtom, jag stärker musklerna som avlastar lederna.
Jag fick gjort en massa inför påsken idag, födelsedagskort och små påskpresenter, det tog tid. Men, det är så roligt att hålla på med och dagen bara försvann. Nu var det ju så också idag att en del tid gick åt till TV-nyheterna och de fruktansvärda terrordåden i Bryssel. Vi lever i en tid då mycket känns så osäkert för framtiden. Jag vill nästan inte tänka på det och hur våra barnbarn ska få det.  Min mor sa alltid "jag vill leva för jag vill se hur det går". Då var framtiden mer ljus än nu tror jag.


Jag har köpt vanliga vita påsar som jag fyllde och dekorerade med utklippta hjärtan, band, stjärnor och en banner som jag sedan fäste med en liten vit träklämma.


Korten väntar jag med att visa. Istället är det tisdag och Veckans Skiss idag. Skissen är denna.



Jag hittade ett gammalt papper som jag bläddrat förbi måååånga gånger och nu passade det helt plötsligt. Det blev alltså en väldigt snabbgjord layout, jag stämplade lite texter i cirklarna, klippte ut fotot som en cirkel med några bakgrunder också ett textkort. Sytråd i färgerna bakom fotot. Fotot är på barnbarnsbarnet Alice när hon ska göra miner.

Harald stod för middagen idag och då blev det hans favoritmat.


Panerad schnitzel med klyftpotatis och bearnaisesås. Det var gott, men jag klagade på avsaknaden av grönsaker. Men, han hade sparat på paneringen för min skull så det var jättegott. Sedan diskade han också så jag kunde hålla på med mina papper. Annars brukar jag göra så att den som gör middagen slipper diska.

4 kommentarer:

  1. Du är så duktig som håller i träningen även dom dagar det tar emot!!! Heja! Heja!! Och vilka mysiga påsk påsar du gjort!! Vilken lycka för dom glada mottagarna :) Ser fram emot korten nu :) Det ser jättegott ut det Harald lagat till. Vi åt lite liknande fast fläsk kotlett, klyft potatis och morötter och skysåsen från kotletterna. Rätt ok det också. Åhhh!! Jag bara älskar din tolkning av VS!! Det pappret är ju helt perfekt och dina stämplingar, PL kortet, tråden i kombo med det runda coola fotot blev bara så bra!! Jag har några ide'er i huvudet men sen får vi väl se vad som kommer ut av det... Det gick ju si så där förra gången ;) Ha en bra dag, här är det någon kallgrad och sol just nu :) Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja idag gick det inte att hålla ut, med facit i hand hade det nog gått att träna. Tack för dina ord om layouten, vad kul det är när man hittar ett gammalt papper som bara passar så bra. Jag ser som alltid fram emot att se din tolkning. Kram

      Radera
  2. Vilken lycka för alla dina barn, barnbarn och barnbarnsbarn att ha en sådan farmor, mormor och gammelfarmor och gammelmormor (för så blir det väl?). Du har så många fina idéer så hade jag haft en bråkdel så hade jag varit glad. Hälsa Harald att jag tycker att hans mat ser jättegod ut, även utan grönsaker, fast jag tycker att han kunde rostat lite morötter och lite annat till när han ändå hade klyftpotatisen i ugnen, men Gott ser det ut. Så Jättefina påskpåsarna du gjort till alla som får. Kramar och önskar er en jättefin påsk med alla era nära och kära.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja du milde så många tilltalsnamn det blir, jag är så glad över det. Glad påsk till er också! Kram

      Radera