Translate

fredag 4 mars 2016

Utflykt

Syföreningen var på utflykt skrev min vän Ame på Facebook, haha. Ja, vad vi än kallar oss så hade vi en jättetrevlig eftermiddag. Jag gick upp tidigt av den anledning för att hinna med mitt uppdrag idag, städning hos dottern. Jag blev hämtad av Margareta och vi och Ingrid körde till Ame i Mölle och vidare upp till Kullens Fyr och Naturum. Vi hade bestämt att titta på Fotoklubbens utställning tillsammans.



Vi tittade runt där, de har flera intressanta utställningar om Kullen och havslivet runtomkring. Det är roligt för barn där.


Så tittade vi på fotoutställningen som var målet.


Vi gick en runda runt Kullens Fyr.



Vädret var disigt och lite kallt.


Den gamla fyren, Papegojfyren tror jag den heter om jag nu inte minns fel. I den korgen höll man elden igång under den mörka delen av dygnet.




Vi åkte hem till Ame för att fika tillsammans, det blev även lite mat. Utsikten hos henne är enormt fin.


Ingrid


Margareta


Ames senaste keramik, dessa skall ligga i trädgården bland blommor som ska liksom rinna ut ur mjölkpaketet och kaviartuben. Hon är påhittig, kul ska det bli och se det.



Ame var svår att fånga på foto!


Tallrikarna som vi åt på har hon också gjort själv, jättefina är dom. Alltså, när jag tänker efter nu så är det ju nästan helt rätt att kolla oss syförening. Ame och Ingrid tillverkar keramik, Margareta stickar och jag håller på med scrapbooking och foto. Vad kreativa vi är, har nog sina rötter i vår syförening som vi haft sedan 60-talet även om uttrycksmedlen har blivit lite olika.

Avslutar som vanligt med en layout. Idag är den till My Creative Sketches och deras senaste skiss.



Vit CS med mistspray och stänk, mönsterpapper från American Craft och lite olika dekorationer. Foto på barnbarnet Jonathan med sin fru Hanna.

Ha en trevlig helg alla!

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig och innehållsrik dag du haft :-) Kul! Och en sån där riktigt härlig Christel layout med cirkel och härliga papper i glada färger, underbart! Behöver all sån inspiration!!! Kram Anna :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du, jag blir alltid så glad över dina kommentarer! Kram

      Radera