Translate

onsdag 2 mars 2016

Onsdag

Friskis&Svettis är det på onsdagar och idag var det riktigt svettigt (därav namnet antar jag).  Det är ändå väldigt roligt. Dåligt väder har det varit idag, ösregnat hela dagen så efter träningen blev det scrapbordet. Det är ny månad och massor av nya roliga utmaningar väller in. Idag blir det en layout till Let´s Get Skechy. Denna månaden fyller dom dessutom 4 år och har många extra priser att dela ut. Den senaste skissen är denna, det är även en moodboard att inspireras av.




Vit CS med mistspray i några olika färger.  Mönsterpapper från Studio Callico och American Craft. Det är dessa tillverkare jag just nu är mest förtjust i, men även Bella och några av BoBunnys kollektioner. Fotot är på barnbarnsbarnen Alva och Alice när de åker ner från sandklitter i brist på snö. 

Senare på eftermiddagen hämtade vi barnbarnet Amanda i skolan i Ängelholm och körde henne till hennes ridning på Söderåsen. Jag fick en extra omgång motion där i regnet och leran, haha! 


Amanda red Seagull idag, en så fin islandshäst.







Det är så fint i skogarna på Söderåsen.



Lite frusna kom vi hem och extra skönt i soffan så det är ju bra.

12 kommentarer:

  1. Thanks for playing at Let's Get Sketchy. Love what you did with mood board and sketch.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Thanks and Happy Birthday to Let´s Get Sketchy!

      Radera
  2. Great page ! All the best from LGS~

    SvaraRadera
  3. Amazing page, great take on the sketch and the colors so beautiful!!!
    Thanks you for joining us at LGS...

    SvaraRadera
  4. Otrolig vackert där ute trots gråväder!!! Häftig bild med dom mossgröna stenarna. En tok läcker tolkning med så härliga papper och färger. Snygga dekos och bokstäver. Gillar allt. Och du har fått med moodboarden perfekt. Härlig utmaning. Tack för inspirationen. Kram :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för din outtröttliga respons! Ja, det är så fint där och bilvägen, jag kan tänka mig våren, det är säkert helt underbart. Kram

      Radera
  5. Fantastic page! Thank you so much for joining us at LGS :)

    SvaraRadera
  6. Så fint du har jobbat med alla färgerna! Jättesnygg layout!!

    SvaraRadera
  7. Wondeful page!!!! Thank you for joining us @LGS!

    SvaraRadera