Translate

torsdag 17 mars 2016

Shopping

Jag har slarvat med att dokumentera våra seglingar på det sättet som jag alltid gjort med loggbok, handlingar och urklipp ur turistbroschyrer. Nu har jag tagit tag i det, plockade fram allt igårkväll och satte igång imorse. Först ut är 2013 och det är hemseglingen från Malta och hem så det är mycket.


Det fick bli matbordet för att inte blockera scrapbordet. Jag hann iallafall en bit på vägen innan det var dags för vattenpilates.


Vi åkte sedan till Väla för shopping av olika slag. Medan jag var där åkte Harald till Råå och Hjertmans. Innan dess åt vi lunch på Ikea.



Jag blir som vanligt helt matt över att gå inne på Väla, men fick gjort det jag skulle. Nu har dom fågelkvitter inne så nu behöver ingen vara ute i naturen utan gå och shoppa och höra vårsången. Helt galet enligt min mening, fast det var rätt trevlig, lite lugnande faktiskt. En lång runda på Ikea också, sedan var jag trött.


Påskdukning på Ikea



Ikväll var det medlemsmöte på Fotoklubben. Bildvisning med tema av medlemmar och sedan en visning av porträtt och en resa till Färöarna och Island. Trevligt och vackert. Jag skulle gärna vilja åka dit, för många år sedan var Färöarna min önskeresa fast jag kom aldrig dit.


Niels Ringsmose visade bilder och berättade.


Layout idag till Let´s Get Sketchys andra skiss denna månaden.



Bakgrundspappret är från Studio Callico, även dekorationerna utom de blå trianglarna. Den är lite rörig med den bakgrunden, men jag tycker ändå att den är lite kul. Foto på barnbarnet Charlie. De där pojkarnas stora intresse nuförtiden är ju att sitta och spela och samtidigt ha kontakt med andra spelare. 

14 kommentarer:

  1. Vilket jobb du gör med dokumentationen av seglingarna!!! Du är så duktig. Bra du fick shoppat det du behövde också :-) Det är 15mil ungefär för oss till närmsta Ikea så det är lite lyx att komma dit men maken avskyr det :-) Jätte snygg skiss och en så härlig tolkning av dig. Massor med läckra papper och ett kul foto. Till och med vår äldsta son som blir 21 iår håller på så där :-) haha!! Tack för härlig inspiration det behöver jag nu :-) KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, jag har bara tappat lite lusten för det, men vi har stora högar med böcker som ändå är roliga att titta i, fast jag gör det bara när jag ska kolla något. Tänker alltid, det blir roligt att ha när jag blir gammal haha! När blir jag det? Oj, 15 mil, ja då kör man inte bara sådär och tittar in. Ikea är kul att komma till, det är bara att det hamnar mer i korgen än man tänkt. Kram

      Radera
  2. Wonderful page, colors, picture, papers!!!! Love it!!! Thank you for joining us @LGS!

    SvaraRadera
  3. Great take on the sketch. Thanks for playing at Let's Get Sketchy.

    SvaraRadera
  4. Beautiful page!Thanks for joining us at LGS!

    SvaraRadera
  5. Fantastic page! Thank you so much for joining us @LGS :)

    SvaraRadera
  6. So lovely page
    All the best from LGS~

    SvaraRadera
  7. Häftigt med kombinationen mellan bakgrundspappret och trianglarna. Vågat (det gillar jag ;-)) och läckert! Kul att du är med och tolkar skissen på LGS!

    SvaraRadera
  8. Beautifully done! Great take on the sketch, thanks so much for joining us here at LGS!

    SvaraRadera
  9. Amazing take on the sketch, love the designpaper, thanks for joining us at LGS!!

    SvaraRadera
  10. Great take on the sketch. Thanks for playing along at Let's Get Sketchy.

    SvaraRadera
  11. So much fun!!!! I absolutely love the hidden pizza slice in those triangles<3. Lol
    Thanks for sharing it with us @LGS!!

    SvaraRadera
  12. Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon. diablo incense

    SvaraRadera