Translate

torsdag 28 december 2017

Citrus Twist Kits: Sunday Sketch

En layout med ett gammalt foto idag. Den är till Citrus Twist Kits Sunday Sketch. Jag har säkert skrivit tidigare att vännen Anna numera är designer där och hon har gjort en layout till just denna skissen, 200% inspiration!



Jag har gjort en layout i det vanliga formatet 30x30. Jag tycker det blir så snyggt i det andra formatet men har aldrig blivit färdig att göra det.


Mina layouter blir aldrig sådär träffsäkra i kompositionen och färgvalen som Annas, men jag försöker vara nöjd och ibland lite stolt med så som jag gör. Jag har såklart använt mig av Citrus Twist Kitet, decemberkitet denna gången. Fotot är gammalt, min mor när hon var ung och arbetade på fälten ute i Ornakärr. Ett vackert foto tycker jag.

5 kommentarer:

  1. Nu är sådär alldeles för snäll igen!! Tack♥️ MEN din layout är bara som en sjärnsmäll, så snygg och mitt i prick det bara kan bli!! Underbar !! Och jag blir så glad att du tolkar skissen med mig 💖 KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag är ju hänförd över dina layouter och annat så.... Men jag tackar, roligt att jag kan inspirera lite ibland. Kram

      Radera
    2. Du inspirerar alltid!! ♥️♥️♥️

      Radera