Translate

måndag 25 december 2017

Seglarträff

Idag, juldagen, var vi hembjudna till ett seglarpar, Lars och Lisbeth vars son, fru och barnbarn tänker segla iväg på långsegling i vår. De frågade oss en dag i hamnen om vi kunde tänka oss att komma hem till dom när sonen var på besök för att berätta om vår långsegling, svara på undringar och ge tips. Vi tyckte det skulle vara roligt och jösses vad vi pratar när någon är intresserad att höra.


När vi kom dit vid två var det framdukat ett riktigt kaffefikabord.De kastar loss i maj med sina två små barn, så spännande, en viss avund uppträder.


Glöggen dukades fram och senare ett stort julbord med massor av goda sillinläggningar. Vilket frosseri!Deras dotter med sin lille son var också hemma över julen. Det var så roligt att träffa dom alla, underbart med människor som är nyfikna och äventyrslystna.


Vi hade våra loggböcker och även lite dvdfilmer med oss så vi kunde ge dom det som var av intresse. Det ska bli roligt att följa deras segling. Lars och Lisbeth har också båt och skall segla med en bit på vägen.


Klockan var plötsligt halv nio på kvällen  och mätta och glada gick vi hemåt. En annorlunda juldag så rolig.

3 kommentarer:

  1. Åhh!! En dag helt i er smak!! Underbart😍 Ni är så go’a och delar alltid med er av både kärlek, kunskap och gästfrihet!! Härliga förebilder helt enkelt!! Tack för att ni finns!! KRAM 💚💚💚

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad glad jag blir över dina ord. Det är ju detta som är viktigt, att vara intresserad av andra och visa omtanke och kärlek! Kram

      Radera