Translate

onsdag 6 december 2017

Myseftermiddag

Ett eländigt väder, ösregn och blåst, jag hoppade över min promenad, fy på mig, inte bra. Tyvärr behöver jag inte mycket motstånd för tillfället. Istället plockade jag fram alla inköpta julklappar och sorterade upp dessa. Jag kunde sedan skriva upp allt som behövdes kompletteras och imorgon smäller det! Jag håller på med lite julkort och gjorde klart ett till dagens besök.


I eftermiddag var vi sedan hos min syster Anita på lunch. På väg dit kollade vi vår utfart, som ni ser finns det inte en chans att komma ut här.


Anitas vänner Rose och Malte var också där och vi hade en jättetrevlig eftermiddag. Vi fick väldigt god mat som alltid hos Anita, hon hade gjort Coq au vin av kyckling efter recept av Tareq Taylor. Först fick vi den godaste glögg jag druckit, Rabarberglögg från Saluhallen, såå god.



Kycklingen serverades med gott potatismos och gröna ärtor. Lite suddig bild, ingen bild blev bra idag.





Kaffe, tryffel och pepparkakor efteråt och trevligt prat, tack!

Dagens adventskalender, spännande som det har blivit varje dag.


Och vinst på en så spänningen fortsätter!

4 kommentarer:

  1. Härligt !! Jag blir så stolt att du lyssnar på kroppen och tar det liiite lugnt ♥️ Du fick ju en massa nyttigt gjort!! Och så mysigt att bli bjuden på mat!! KRAAAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja försöker ju så gott jag kan haha! Kram

      Radera
  2. Grattis till vinsten! Alltid roligt att det blir något. Spännande med rabarberglögg. Om jag inte glömmer det skall vi köra ut och köpa (minnet minnet??).
    Härligt att gå bort och äta och bara njuta! Kram.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja köp den, inte så söt men det beror ju på vad man gillar! Kram

      Radera