Translate

fredag 20 oktober 2017

Lunchbjudning

Vi blev bjudna på lunch idag av Haralds syster Karin och make Dan. De har fyllt år och passade på när bror Arne och Lilian är i Skåne. Jag hade lite "jobb" idag och fick starta tidigt för att hinna, det hör inte till vanligheterna. Riktigt konstigt att cykla iväg när alla andra var på väg till sina jobb.


Jag fick njuta av morgonutsikten från dotterns lägenhet.


När jag kom hem hade Harald hämtat mitt nya scrapkit, äntligen kom oktoberkitet! Lycka! Jag var tvungen att börja direkt, men det kommer imorgon.


Lunchen var på Hotellet, f.d. Köpmansgården, där är så fint och trevligt.


Min bordsgranne skulle vara snäll och ta ett foto på mig och med tanke på att den suddig bild vann igår på Fotoklubben så tycker jag ändå att den är lite kul.


Vi fick en fantastiskt god Kalvstek med gräddsås och potatis, mums, både gott och vackert.


Senare ikväll kom Arne och Lilian bort till oss och hade mysigt över goda ostar med tillbehör.Jag sover dåligt just nu och känner mig lika trött som männen här ser ut att vara. Dagens blad i almanackan passar mig rätt bra, var visst gårdagens, sak samma.

2 kommentarer:

  1. Åhh!! Det är kärlek det, när han hämtar ut ditt fina scrappaket!! Ja visst är det härligt!! Underbara färger och läcker design. Längtar att se allt du kommer att skapa!! Hoppas du kan sova bra i natt!! KRAAM ♥️♥️♥️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, visst är det.... Fint kit och så kul att ge sig i kast med. Inatt har jag sovit med extra hjälp i form av en halv Ataraxtablett. Kram

      Radera