Translate

söndag 22 oktober 2017

Syskonträff i Göteborg

Igår körde vi iväg med Bosse för att övernatta i Göteborg. Det var syskonträff hemma hos Haralds bror Johan med fru Karina. Perfekt att köra dit med husbilen och de övriga 4 syskonen blev inkvarterade hemma hos Johan och hos deras grannvänner.


Syster Karin åkte med oss i Bosse.


Johan hade satt upp en del gamla bilder som var så roligt att kolla på. Tänk vad tiden har gått.


Det var tider det! Och så roligt vi hade i våra båtar med gitarrspel, sång, prat och glädje.


Nu följer lite familjemingel, Harald har 5 syskon, Arne med fru Lilian, Karin, hennes man Dan var inte med, Johan med fru Karina, Inger med man Peter, Lasse med fru Helén.


Vi startade med kaffe och prat.


Vi inspekterade Johan och Karinas nya infrabastu, jättefint gjort och trevligt att ha.


Efter det var det dags för lite Kava och tilltugg. Karina hade gjort tunnbröd med smör och riven parmesanost och gratinerat i ugn. Brutit i små bitar var det såå gott att äta som tilltugg.


Johan och Karinas dotter Karoline kom med make Johan och barnen Nova och Hugo och hälsade på oss. Roligt att träffa dom, vi minns ju mest alla barnen när de var små.Vi blev bjudna på en fantastiskt god oxköttsgryta med potatis och sallad. Till efterrätt en äppelpaj med mandelmassa och citron som var makalöst god.Värden var go och glad!


Tja, inte det bästa fotot precis, men det får avsluta denna bildsvit. 
Tack för en trevlig och fin dag/kväll tillsammans, så roligt när alla kan samlas så här.

2 kommentarer:

  1. Så roligt det måste vara att ha så många syskon som man trivs så bra med..och vilken tur och lycka att du och Harald träffades...så mycket ni har gjort och upplevt som skulle räckt till flera liv..få förunnat....Kram från Gunnel som ju är ensambarn och det har också har haft sina fördelar, det är ju nu när man blir 70 det skulle varit kul att ha syskon (kanske...vem vet vad det varit för personer) det kan man ju inte veta och det man inte haft kan man inte sakna...nu slutar jag annars blir det för djupt Hahaha :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, du är för härlig! Ja jag är så glad över alla möjligheter jag fått som är värt mycket mer än pengar! Kram

      Radera