Translate

måndag 23 oktober 2017

Ny husbil

Vi kör på i vanlig ordning, nya hastiga beslut, om det är bra eller dåligt får väl tiden utvisa. Jag känner mig väldigt osäker på det. Harald ville absolut köra och titta på bilar idag, jag var tveksam, men tänkte ok, vi får väl ta en liten utflykt då. Jag var först på Friskis & Svettis, tyckte inte att det var så bråttom. I fredags blev jag riktigt arg på att Harald aldrig får besked på sina prover och fick hans tillåtelse att ringa vårdcentralen. Då lovade dom att en annan läkare skulle ringa honom idag på morgonen. Det gjorde han, kryss i taket, och det var nu helt plötsligt inga större fel på hans blodprover, vad f-n är det frågan om egentligen? Det enda han menade nu är att han har en infektion i kroppen och det är antagligen någon form av artrit (min diagnos haha). Cortisonsprutan han fick i axeln har inte gjort armen bättre. Med detta besked med oss körde vi iväg till Bengt i Örkelljunga.


Först gick vi och kollade alla bilarna utomhus, ingen intressant. Nu har vi ju fullständigt klart för oss vad vi önskar oss.


Inne i hallen hittade vi två intressanta bilar, jag gick runt lite halvhjärtat, men visst var det lockande. När vi sedan pratade med en försäljare och han lämnade ett pris på våran Bosse som var riktigt bra, så började vi tänka lite mer allvarligt på att det kanske kunde bli något. Plötsligt sa försäljaren att de hade en ny bil inne i det stora kundhuset med alla nya bilar som det var riktigt bra pris på. En årsmodell 2016 som blivit över och nu ville de ha bort den och därför sänkt priset. Priset var inte mycket dyrare än de begagnade vi tittat på så vi tittade. Vi blev helt sålda, en Cl Mixar, så snygg design och precis allt vi ville ha. Vi fick provköra och sedan bestämde vi oss under viss ångest får jag tillägga. Men, vid det här laget vet vi vad vi vill ha och vi vet att vi tycker det är roligt att köra och Harald verkar inte vara allvarligt sjuk så vi slog till!


Den här bilden ger inte riktigt rättvisa, det är en L-soffa och stolarna framtill är inte så mörka. Taksängen syns inte på bilden.


Pentryt är så fint med bra förvaring och till och med en liten fläkt.


Också sängarna, jag längtar.... vi hade egentligen helst önskat oss en dubbelsäng, men det blir ju ändå nästan som en dubbelsäng när man lägger dynorna på plats.


Toaletten, så snyggt.


Separat dusch där man sitter och duschar. Nu kanske vi kan förmå oss att duscha i bilen och slippa alla eländiga duschar.


Provkörning och det kändes så bra, tyst och fint och Harald gillade att köra den.


Visst är hen snygg! Stort garage finns det också!


Kontoret där hade en annan almanacka haha! Ja, nu har vi gjort det, galna eller inte.

6 kommentarer:

 1. Bravo! Vill se bild på min säng👍

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket telefonsamtal vi hade haha! Tack för att du alltid stöttar, du får vänta till verkligheten kommer!

   Radera
 2. Yesssss!!! Heja!! Det är ni värda♥️ Och underbart att provsvaren var ok!!! En riktig höjdardag!! Kram 💚💚💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tack, mycket ångest inatt! Kram

   Radera
 3. Wow, grattis till er nya fina husbil! Ser jättefin ut. Förstår att du längtar 😀 Skönt för Harald att få något besked till slut.... Inte klokt att det kan gå till så här! Idag är sista dagen för oss. I morgon styr vi kosan hemåt igen efter fyra veckor. Vi har haft underbart väder, högsommar mellan 24 - 30 grader varmt. Ibland lite svårt att jobba i hettan.... I två dagar har det blåst nu som det bara kan göra i dessa trakter! Men vad vi förstår så åker vi mot gråväder och lite kyligare....😣 Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, då kommer vi snart haha! Vad fort det gått, hoppas ni känner er nöjda med arbetet och allt. Ja, fy vad det kan blåsa den där vinden därnere. Ni kommer, trots kylan, säkert att tycka det är skönt att komma hem. Kram

   Radera