Translate

söndag 8 oktober 2017

The Paper Events


Igår var det alltså denna dag, jag kan inte hålla reda på allt det där med olika dagar, men Facebook är bra på att påminna om det jag kan vara intresserad av. 
The Paper Events är en grupp på Fb som jag då gick med i och kunde vara med på deras crop igår. Det är alltid så roligt. Gruppen har deltagare från alla de nordiska länderna och har grund i Norge. De hade tre olika utmaningar och jag gjorde ett kort till alla.


Denna passade mig utmärkt eftersom jag älskar starka klara färger, så det började bra.


Här använde jag Color Brush till färgerna, dekorationerna från mit kit från Citrus Twist och en embossad text.


Nu började min första svårighet, jag har aldrig använt denna teknik och vad roligt det var att prova något nytt för mig.


Jag använde tekniken till löven och ränderna upptill, kortstommen i grön CS, en diecut (heter det så?) från Bella Blvd samt några enamel dots. Texten är en dies som jag stansat ut.


Ojoj, nu började de verkliga problemen för mig, en fin inspirationslayout att överföra till ett kort. Färger och teknik som jag aldrig använder. Jag började glatt och gjorde ett kort som jag sedan slaktade, började på ny kula med något helt annat, gav upp efter att ha grejat en massa med det. Tog en paus och började om med en helt annan idé. Till slut kunde jag iallafall presentera ett kort som är gjord på mitt sätt. Försökte efterlikna färgerna och tog fasta på klockorna i layouten.


Cardstock, vit kortstomme och grön och blå som jag stämplade den stora klockan på och klippte ut. Lite olika dekorationer på det. 

Jag kan tillägga att jag lämnade mitt scrapbord i ett fullständigt kaos, det blir städning idag! Men, tack för en härlig crop med många nya människor!

4 kommentarer:

  1. Alltså !! Wow!! En massa härligt här!! Gillar alla men favoriten är den med en massa färg och fjärilen !! Tokläckert!! Du är såååå BRA!! Kram Anna ♥️♥️♥️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, det är den jag själv är nöjd med... Kram

      Radera