Translate

onsdag 11 oktober 2017

Ny husbil??

Idag föreslog Harald att vi skulle åka till Hymer i Ängelholm för att kolla husbilarna och köp några saker till Bosse. Jag har bromsat det där länge eftersom jag vet hur vi fungerar, men ok kul med en utflykt ju. Då slog vi till med att äta hos Sikrot i Ängelholm som är en sådan fin restaurang med god mat.

Först är det alltid en soppa, idag en Paprikasoppa, en jättegod sådan.Jag åt Portvinsbrässerad oxkind med ostronskivling och potatispuré.


Harald åt Wallenbergare med potatispuré, ärtor och rårörda lingon.


Efteråt serveras en fruktshot, kaffe och en chokladbit.


När vi ätit gick vi en promenad i stan, Ängelholm har en trevlig shoppinggata trots regnet. 
Vi skulle mest gå för gåendets skull och vad hände då? Vi shoppade!!!! Harald en morgonrock och till oss båda nya påslakan och underlakan i den där kvalitén som är så skön, Percale.

Vi fortsatte till Hymer och då gick det som jag anat, Ingvar fick oss i sina klor haha! Alltså det är så frestande, det finns ju flera saker vi inte riktigt gillar med Bosse. Först tittade vi på en jubileumsbil som vi föll pladask för, men den måste vi välja bort, alldeles för dyr för oss.
Så snygg klädsel också.


Jaha, sedan tittade vi på en liknande bil, men halvintegrerad och därmed billigare, men ändå för dyr för oss.


Så lockande så jag fattar det knappt.


Därefter en annan halvintegrerad bil som är betydligt billigare och isåfall det enda tänkbara alternativet för oss.


Bättre lösning med sittplatser så att man kan sitta några fler och prata och kanske spela spel. Här är också bäddbart eftersom det då inte är någon taksäng.


Och en härlig dubbelsäng som man även kan ligga och läsa och framförallt sova tillsammans i. Båda har plats vid vars en sida och stiga upp på.


Det är svåra beslut och ställningstagande. Hur länge ska våra pengar räcka eftersom vi är s k fattigpensionärer, inte mycket pension alltså. Och hur mycket kan vi inte köra utan att vara rädda för det med Bosse jämfört med en ny bil. Också är det frågetecknen rörande Haralds hälsa som vi fortfarande inte vet. Igår ringde Harald själv till vårdcentralen och fick veta att proverna kommit igår och att det låg på läkarens bord, men inte ringde han idag. Kanske tecken på att det inte är fara på taket, inte vet jag. 
Vad sjutton skulle vi där och göra, på Hymer alltså?????

4 kommentarer:

 1. Det där känner jag igen! Vi skulle egentligen inte handla något men....😂😂 Vi var hos en annan svensk man på hans båt en kväll. Åhh, en sån skulle jag vilja ha.... Hur mycket kan man vela? Ha det bra! Kramä

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja skönt att det finns fler!!! Kram

   Radera
 2. Hahaha!! Härliga ni!!! Klart ni ska ha en ny bil!! ♥️ Det är ni värda!! Hoppas ni får svar och bra svar nu snart över proverna!!! Tänker på er!! Kram 💚💚💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du, hade bara hoppats på att det finns någon som köper en till oss haha! Kar

   Radera