Translate

söndag 7 januari 2018

70-årsfest

Dagen började lugnt med en stilla promenad med dotter Mia. Det var ett underbart väder, alldeles stilla och skönt.


Vi träffade kisen även denna dag. När jag blir riktigt gammal så ska jag ha en katt igen.
Fiska går bra ändå!En av bästa vännerna, Ame fyllde 70 år och det var en överraskningsfest för henne. Därav mina hemliga träffar tidigare då vi andra i "tjejgänget", Ingrid, Margareta och jag planerade lite roligheter.
Vi och några till samlades redan kl fyra hos oss och med stor förväntan åkte vi iväg till Höganäs Båtsällskaps lokal i hamnen.


Ame älskar popcorn och temat för festen gick i Guld!


Här samlades ett 80-tal personer och tog emot Ame när hon helt ovetande anlände.Sedan började kramkalaset med en smått chockad Ame!!!


Dotter Mia och Jonas var också med bland gästerna.


Skål!!!


Ame och Tommys dotter Sussie med make Henrik hade tillsammans med övriga familjen ordnat allt detta och gjort all mat. Så mycket gott fanns det på det stora buffébordet.Ames barnbarn My och Elina hade en helt lysande föreställning då dom var Ame och Tommy. Alltså vi skrattade ohejdat, det var såå bra!Sedan anslöt även de andra barnbarnen Minna och Linus som ju också var med och "gjorde" denna festen på olika sätt.


De minsta barnbarnen tvillingarna  Majja och Molly hade också ett bejublat framträdande då de sjöng egna sånger med så roliga texter om sin mormor.


Därefter var det vår tur med vårt framträdande, det gick bra, vi hade tema en resa till Valencia som vi planerar till våren. Handbagaget, en symaskinsväska innehöll en massa olika saker som är typiska för Ame. Hon hade en symaskinsväska som bagage när vi gjorde vår första resa tillsammans i slutet av 70-talet.Ame var den sista av oss som fyllde 70 och nu är vi Pantertanter!!!!En del av det enorma gottebordet var framdukat, här fanns allt!


Jag har så mycket bilder från kvällen och visar bara en liten del så alla har inte kommit med.


Min fine make, han haltar idag haha!!!


Ame fick en egen tårta med nästan bara dekorationen haha! Kan det vara så att hon snor den från alla tårtor?Här är det Eivor med ett annat vängång som uppvaktar.


Ame och Tommys andra dotter Carro, många groupis (?) tog denna kväll.Många roliga och fina uppvaktningar, här är det Yvonne, keramiker som Ame kursar hos.


Så startade dansen och det gamla Höganäsbandet Skintops spelade. Härligt rolig musik att dansa till och dansgolvet var helt fullt ända till slutet.


Ame och Tommy inledde och genast följde alla efter. Har jag sagt att jag älskar att dansa haha???Tack för en helt underbart rolig fest!

2 kommentarer:

  1. Oj Oj!! Vilket kalas!!! Så härligt 💚💚💚 KRAAAAM

    SvaraRadera