Translate

måndag 22 januari 2018

Nästan som vanligt

Nu när vi stiger upp på morgonen känns det nästan som vanligt i kroppen, men lurade blir vi ändå. Det här var det segaste vi varit med om och samtidigt är jag så rädd för bakslag så jag tar det väldigt lugnt och känner mig rätt nöjd med mig själv.
Igår fortsatte jag med att packa ner i Boris, en massa kläder kom ner, sommarkläder bl a som vi ändå inte använder nu. När det var klart skulle vi flytta bilen så att Harald skulle slippa köra ut imorgonbitti när det var mörkt. Vi körde en liten tur och tittade in hos våra vänner Ulla och Bernt som vi ska köra till Spanien med.


Det blev kaffe och en massa planeringsprat, trevligt blev det. Vi kommer nog att åka olika färjeturer eftersom det är mer än 1000 kr skillnad för oss och det kan vi ha roligare för. Men, det är ju så det ska vara, vi kan välja olika saker och sedan sammanstråla någonstans, vi har ju telefoner.


Tillbaka hemma började jag planera för att ha lite scrapbookingsaker med mig i Boris. Det har jag inte haft tidigare, men nu tänker jag göra Travelors notebooks, jag får väl se hur mycket det kan bli.


Jag förbereder med att göra böckerna nu som jag sedan bara kan fylla. Jag fick den rosa till vänster av min vän Anna i julas och kunde använda dens om mall. Jag fick ta till det som jag hade hemma, snyggare med svart gummiband men det får gå. Jag håller på med fem böcker, visar mer när de är klara.

2 kommentarer:

  1. Skönt att ni är lite på gång iallafall. Kul att planera inför resan och så flitig du är med att fixa egna Travelers Notebooks nu!! Heja heja!! 💚💚💚 Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja nu har jag notebooks så det räcker haha! Kram

      Radera