Translate

fredag 19 januari 2018

I´m back!

Eller iallafall tror jag det. Den första morgonen som jag känner att jag vill och kan göra något. Igår försökte jag, satte mig till och med vid scrapbordet och blev genomsvettig och höll på att svimma. Att man kan bli så utslagen både fysisk och psykiskt av en influensa! Dottern säger att det är för att jag är så gammal, det säger hon varje gång vi pratas vid. Jag tror att jag samtidigt går igenom någon slags ålderskris, jag känner mig lite värdelös. Jag gör mina små försök att packa lite, går igenom en hylla/låda per timme ungefär och ser vad som ska med i husbilen. Igår gick jag ut!!! Jaja, bara ner till Lidl för att handla lite, sedan fick jag vila resten av dagen. Skönt att vi har haft lite färdiglagade rätter i frysen.
Harald är lika dålig, eller egentligen dåligare eftersom han är tre dagar efter mig, han får också alltid mer feber än jag får. Igår tog han sig ner till vårdcentralen för att lämna prover igen. Lite nervösa är vi vad de visar nu när han dessutom har influensa.
Igårkväll fick vi båda skrattanfall när vi råkade stå samtidigt i badrummet och vi stirrade på varandra i spegeln, jag höll på att salva näsan med hjälp av tops, så jävla komiskt. Nu får det vara slut på detta blev vår sammanfattning, UPPRYCKNING!!!!

6 kommentarer:

 1. Härligt att höra att det sker framsteg!!! Kom nu ihåg att inte ta dig vatten över huvudet med en gång! Jag VEEET att jag är tråkig som tjatar men jag är ju bara rädd om dig och er♥️♥️♥️ Underbart att ni kan skratta tillsammans åt eländet ändå, det är stort och en enorm styrka!!! Jag är så glad att ha dig tillbaka här iallafall, har varit så tomt♥️ KRAAAAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla, jo jag börjar fatta att jag måste lugna mig haha! Att kunna se det roliga i situationer underlättar livet, jag vill inte ta mig själv på för stort allvar, så är det haha!

   Radera
 2. Ta det nu lite lugnt så du inte får något återfall så ni kommer iväg när ni har tänkt och samtidigt undrar jag när ni tänkt starta husbilen för er långresa. Kramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ulla, gör mitt bästa. Ja vi har ingen säker körtid, det beror på så många saker, men inför kommande helg är det fritt fram hoppas vi. Kram

   Radera
 3. Haha, ja, men du är ju gammal:) Dock den roligaste och piggaste gamlingen jag känner! Puss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja pigg vet jag inte precis, men jag kan ju glimra till och ålderdomen blir nog skitkul!

   Radera