Translate

onsdag 10 januari 2018

Paper Issues: Scraplift Sunday

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om dagens layout, to much på något sätt? Haha! Den är till Per Issues Scraplift Sunday och det är denna layouten som ska liftas.


Denna är ju så vacker, jag gillar den väldans mycket. Då blir det liksom extra svårt att lifta, ingenting kan mäta sig med denna Men, vitsen med att lifta är ju att prova något lite annat.


Papper från Jillibean Soup, Healthy Hello. En jättefin serie papper, glada färger. Här ett foto på mig själv. Alltså jag har börjat fundera på vad som är meningen med alla dessa layouter, att göra till barnbarn och barnbarnsbarn är en sak men alla på oss själva? Vem bryr sig liksom? Fast jag antar att meningen är min glädje att skapa något. Jag kan ju slakta dom och återvinna haha!

2 kommentarer:

  1. Jag gillar din lift jättemycket!! Och det kommer PI också att göra, var så säker!! Du borde söka till deras Dt team!! Underbara färger och papper och rent trots bara mönsterpapper , du ÄR så BRA!!! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, nu är du som alltid så snäll, nej, inga Dt platser, det skulle stressa mig alldeles för mycket och inte heller ok när vi är ute och kör. Fast det hade ju såklart varit kul! Kram

      Radera