Translate

onsdag 10 januari 2018

Sjuk

Ja så kan det gå och jag har inte tid för detta. Jag förbannar mig själv över att jag inte tog det där influensavaccinet. Jag kände det redan igår, men tänkte ah, det är ingenting, men inatt.... så ont i kroppen och i bröstet. Imorse tog jag ytterligare några alvedon också åkte jag med Harald till Väla. Jag vet vad ni säger, hon är inte klok, men det kändes liksom som katastrof om jag inte fick handlat till barnbarnbarnens Alvas och Alices kalas på lördag! Harald körde runt till de olika ingångarna för att jag skulle behöva gå så lite som möjligt. Han fick också fixat lite andra inköp.


Här hasade jag mig fram utan att se något.


Vi avslutade på Ikea, vi skulle titta på sådana där skoförvaringar till garaget i Boris. Harald vill ha tid på sig att få dom på plats.


Vi skulle ju ändå äta middag så...... Brukar man hälla såsen över potatismoset????


Vi var tillbaka hemma efter lunch och sedan dess har jag sovit. Jag tror jag har feber, men termometern fungerade inte, måste köpa ny, vill ha en i husbilen.

10 kommentarer:

 1. Gumman!!! ♥️ Inte kul alls!! Och ja du är lite galen som packar i dig alvedon för att orka handla😍🙈 Men du ger ju inte upp i första taget liksom. Krya på dig nu vännen min♥️♥️♥️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, nej inte kul, men finns värre saker! Kram

   Radera
 2. Aahh, du ska ligga i sängen😡

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, då ska jag nog vara mycket sämre, soffan är bra haha!

   Radera
 3. Du ser faktiskt lie hängig ut när du äter så jag hoppas du kryar på dig snart. Inte skall man hälla såsen på mosen nej och det såg inte gott ut, men så fick ni lite i magarna! Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja hängig är ordet, en jäkla hosta därtill, men som sagt värre saker finns och det vet ju du! Kram

   Radera
 4. Ok...men krya på dig...och VILA..kram Gunnel

  SvaraRadera
 5. Usch så tråkigt att vara sjuk 😣. Krya på dig! Kram

  SvaraRadera