Translate

söndag 28 januari 2018

Scrapträff och kalas

Scrapträff i Helsingborg idag, alltid så kul att sitta tillsammans med andra och pyssla.
Vi fick göra ett kort med en speciell vickning. Det är inte vanligt att jag gör sådant, men så kul det är. Jag får visa det senare när det är klart. Sedan höll var och en på med sitt och jag gjorde två layouter.


Karin som håller i träffarna på ABF i Helsingborg. Hon hade precis köpt in en dies till presentkort och jag passade på att stansa ut två st som jag ska sätta ihop senare.
Tack för en trevlig dag! 
När jag gick till bilen mötte jag en seglarvän Monica och vi satt en lång stund och pratade i deras bil. Det var så roligt, det är alltid något visst att träffa de gamla långseglarvännerna och prata om "livet".
Jag åkte direkt ut till Nyhamnsläge där det var kalas för barnbarnet Tilda, Harald hade cyklat dit tidigare. Jag hade redan anmält mig till scrapträffen när de flyttade kalaset till idag. Jag kom dit lite sent, men det var fikakalas så det gjorde inte så mycket.


Inte någon skärpa på detta fotot, men jag äter semlor på löpande band, goda hembakta sådana och en citronkladdkaka som jag jag älskar.Barnbarnen Kristoffer och Emma.
Det var roligt att träffa alla och vi hade trevliga timmar.

2 kommentarer: