Translate

lördag 20 januari 2018

Besök

Igår steg jag upp tidigt med den där känslan av att jag är bättre och med lusten att göra något. Jag satte igång direkt med att göra en stor sats musli/granola så att jag har när vi ska köra.


Den insatsen räckte för att jag skulle behöva vila resten av förmiddagen.


Matlagning stod också på att göra listan och det var kålpudding. Jag använde detta receptet, men ändrade lite. Jag brynte även köttet, då tycker jag det blir godare, det blir inte så puddingaktigt.


Barnbarnet Anna ville komma och träffa oss innan vi åker iväg och hur glad blir jag inte då? Jo, jätteglad över att någon verkligen tycket det är roligt. Även dotter Mia kom och fick lite middag efter jobbet.


Barnbarnsbarnet Mathèo var också med, det är så roligt att få lära känna dom där små. Han är väldigt lik pappa Tim tycker jag oftast, men här är han så lik sin mamma. Go är han, fyller snart 1 år, men då är vi nog inte hemma.


Vi hade några härliga timmar tillsammans, Anna pratar och vi lyssnar och skrattar, haha! Nej, faktiskt inte bara det, mycket allvar också och livslösningar......
Mathèo var trött och Mia försökte vagga honom, men han är ju så stor i hennes lilla famn, det gick inte så bra haha.


Mormor Tessan kom och hämtade honom så han fick nattas i sängen hos henne tills Anna hämtade honom. Tessan var här också en stund före dom kom och lämnade en stol, det är alltid roligt att prata med henne en stund. Hon och sambon Janne kör också husbil numera.


Mia skulle hem efter veckans jobb och Anna stannade hos oss och tittade på På Spåret och Skavlan. Jag fick ett syuppdrag av henne som jag fixade. 

I veckan har jag läst en så trevlig bok som var en sorg när den var slut, jag älskar karaktärerna i denna, handlar om två systrar som är så olika och har olika sätt att tolka saker och ting. 


Nu hade Mia med sig andra delen som jag inte ens visste fanns, lycka att få fortsätta läsa om dessa kvinnor.


Mia hade också med sig en helt underbara vårblommor, såå vackra, tack!


Hoppas ni har en trevlig helg allihop! Och tack för all uppmuntran jag får!

4 kommentarer:

 1. Skönt att du mår bättre! Hoppas Harald kryar på sig oxå. Här hos oss har vintern kommit med minusgrader och snö. Inte utan att man längtar ner till sydligare breddgrader..☉ när bär det av till Spanien? Lite avis är jag allt.....😎 kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja fast det är ju så vackert med snö, men kanske bäst att titta på haha! Vi hoppas komma iväg efter nästa helg, beslut i slutet av veckan eftersom vi ska boka färjeöverfart. Kram

   Radera
 2. Såå härligt att det börjar vända på allvar nu! Mysigt med besök!! Och god mat♥️ Kraaam

  SvaraRadera